Reklama
 
Blog | Lucie Kellnerová Kalvachová

Docela krátký text o nauzee z homosexu

 

Milan je kamarád (a ještě vydá za 20 Číňanů), ale dneska musím polemizovat s jeho Našimi devianty.

Konkrétně s tímhle výrokem: Nedokážu si ale sexuální vztah, dokonce ani u mužů, představit na platonickém základu a z toho mi vychází, že do toho vztahu patří i líbání a anální styk, neboť technicky vzato mužská anatomie ani jiný způsob tělesného obcování nedovoluje. A z těchto obrazů je mi opravdu, ale opravdu nevolno. – Toto ať si, prosím, uvědomí každý, kdo mi staví před oči svou homosexualitu. Kdo hlásá do světa, jak je na svou homosexualitu hrdý, je hrdý na něco, z čeho je mi na blití.

Mám kamarádku, která je skvělým zdrojem anekdot o soužití s dětmi – třeba jak se pozná rodičovská profesionální deformace? Že když jdete kolem staveniště, řeknete si ‚Ježiš, to je krásnej bagr.‘, že i bez kočárku máváte na tramvajáky, nebo že když si oblíkáte rolák, děláte sami pro sebe ‚bububu kuk‘.

A tahle kamarádka (vidíte, že jde o prostředí decentních rodin s dětmi) mi vyprávěla, že její kamarádi (takhle vznikají legendy) vysvětlovali svým dvěma dětem, jak byly počaty. Děti znechuceně nakrčily nosíky, vyčítavě zvedly obočí a otázaly se:

Reklama

„Tý jo, a to jste dělali DVAKRÁT?!“

Čímž chci ilustrovat, že jaksi bez bližší znalosti věci, se může jevit opravdu hodně bizarní (kulantně řečeno), čeho se dopouští i nás zbylých 96%. Přičemž kdo to nedělá, bývá protivnej jak činže a občas vystřílí autobusovou zastávku.

Souhlasím zcela, že jisté věci není třeba strkat bližním pod nos. Třeba ty nahotinky na trafice, co se na člověka špulí, když jde pro rohlíky. Erotice, myslím, sluší víc šero, tajemství a trocha studu. Ale i negližé se musí občas vyvětrat a nechat vyslunit. Tak proč ne Prague Pride – něco jako den bláznů, kdy se výjimečně smí i to, co se jindy nemá, jako peprný slovo v jinak decentním textu nebo šlehačkový den uprostřed diety. Jsem prý otřesně prudérní, ale Prague Pride jednou za rok se mi líbí. Taková oslava radostí těla a jinakosti neboli úchylek neboli deviací, které nikomu neubližují.

A mám ještě jednu poznámku k taoistům – zvlášť v období Jar a podzimů a Válčících států se přece hodně zabývali magií, včetně různých energetických sexuálních praktik, i.e. taky to byli, z jistého úhlu pohledu, pěkný prasáci a myslím, že na to taky asi byli docela hrdí.

Pýše zdar 🙂